İSTANBUL / BAĞCILAR - Bağcılar Gaziosmanpaşa İlkokulu

Bağcılar Gaziosmanpaşa İlkokulu

Adres
GÜNEŞLİ MAH. 1241. SK. GAZİ OSMAN PAŞA İLKOKULU SİTESİ BLOK NO 8/1 BAĞCILAR / İSTANBUL
Vizyon
Türk Milli Eğitimi’nin genel ve özel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilkelerini yaşam değeri olarak benimseyen, öğrenmenin değerini bilen ve öğrendiklerini sorgulayan, bilim ve teknolojiyi yaşamına dahil eden, toplumsal değerler ile evrensel değerleri bütünleştiren öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi, toplumun her kesimini kucaklayan , toplumsal duyarlılığı ve sorumluluk bilinci olan, alçak gönüllü, özgür düşünebilen, becerili ve kendine güvenen,üretken ve bilgili, ülkesini seven bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
Doğalgaz Kalorifer
Ulaşım
97 Güneşli- Beyazıt 97E Kemerburgaz Üniversitesi-Güneşli-Şirinevler 97H Güneşli-Aksaray 97M Güneşli-Mecidiyeköy 98A Göztepe Mah.-Bakırköy 98M İstoç-Bakırköy otobüsleri okula çok yakın duraklardan geçmektedir. Ayrıca Bağcılar meydan ve Bakırköy meydandan kalkan minibüsler okul yakınından geçmektedir.
Okulumuzda öğrenci servisleri mevcuttur.
Bağcılar Belediyesine çok yakındır.
Güneşli Meydanına yürüme mesafesindedir.